Chalet-Kopen.com

Chalet | Veluwelounge |Geel 84

 

Omschrijving

Over de chalet Veluwelounge

Een chalet kopen als investering

Dit type chalet is een tastbare investering waar u een goed rendement aan overhoudt. Wanneer u een Veluwelounge chalet koopt, investeert u op een prachtig recreatiepark dat voorzien is van vijf sterren. In de periodes dat u zelf geen gebruikmaakt van het chalet, wordt dit professioneel verhuurd. De inkomsten uit de verhuur krijgt u ieder kwartaal uitbetaald. Kosten voor de verhuur, het onderhoud, de schoonmaak en de administratiekosten zijn al verrekend bij het uit te betalen bedrag. Door dit chalet te kopen, profiteert u van een mooi rendement waar u zelf geen omkijken naar heeft. Er zijn op dit vakantiepark ook mogelijkheden om te investeren zonder dat u zelf gebruikmaakt van het chalet.

Inrichting Veluwelounge chalet

De binnenruimte van de Veluwelounge bestaat uit tien meter bij 4,9 meter. Aan de voorzijde heeft het chalet een veranda van 2,5 meter bij 4,90 meter. Dit is de ideale plek om in de avonduren nog even heerlijk na te genieten van een mooie vakantiedag. Wanneer u binnenkomt, ziet u een royaal ingerichte woonkamer en een eethoek waarvandaan u naar buiten kunt kijken. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een koelvriescombinatie, een afzuigkap, een vaatwasser en een gasfornuis met vier pitten. 

Verder beschikt het chalet over drie slaapkamers. Het gaat om een kinderslaapkamer die voorzien is van twee eenpersoons bedden en een ouderslaapkamer met een ruime boxspring. Verder is er boven de kamers een loft waar nog een bed staat van 140 centimeter breed. Tot slot is er een badkamer met een douche, een wastafel en toilet.

De prijs van dit chalet is inclusief:

  • Meubelpakket
  • Volledige inventaris
  • Op hout gestookte sauna

Neem voor meer informatie over het kopen van dit chalet gerust contact met ons op via 034 247 1297 of info@chaletkopen.com.

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar2016
Woonoppervlakte61m2
Huisdieren toegestaanIn overleg
Huisnummer op parkGeel 84
Algemeen
Centrale verwarming
Winterisolatie
Blokhut
Veranda
Dubbele beglazing
Woonkamer
tv-aansluiting
Meubelpakket
Keuken
Koelvriescombinatie
Oven
Vaatwasser
Slaapkamers
Loft (kinderkamer)
Sanitair
Douche
Wastafel met badkamermeubel
 

Vraagprijs

ChaletVraagprijs€ 90.000,-Incl. BTW
 

Plattegrond

 
Chalet-Kopen.com