Chalet-Kopen.com

Chalet-Kopen.com

Recreatiewoning kopen in Nederland!

Toplocaties!

Een vakantieadres, rendement en natuur!

Bij Chalet Kopen koopt u een recreatiechalet voor uzelf kopen als vakantiewoning of schaft u een bungalow of chalet aan als slimme investering. Wanneer u ervoor kiest om een chalet te kopen als belegging kunt u een rendement verwachten tot wel 8% per jaar. Naast dit aantrekkelijke rendement bent u zelf in de gelegenheid om gebruik te maken van het chalet. De overige vijftig weken wordt uw chalet verhuurd zonder dat u hier ook maar enig omkijken naar heeft.

  • Een chalet of bungalow kopen
  • 49 jaar ervaring op het gebied van chaletbouw en verhuur
  • Rendement tot wel 8% per jaar
  • Eenvoudig uw object verhuren
  • Persoonlijke service 

Chalets

Een recreatiewoning kopen als belegging én voor privégebruik.

De optie die Chalet Kopen biedt is een chalet of bungalow als investering en voor privégebruik. Op deze manier heeft u altijd een vast eigen vakantiewoning waar u ook nog eens geld aan verdient. De opbrengst van uw vakantiewoning is in dit geval afhankelijk van het aantal maanden dat u ervoor kiest om het chalet of de bungalow te verhuren. Dit gebeurt in beheer, u hoeft zelf de handen niet uit de mouwen te steken en zelf genieten van uw recreatiewoning.

Een recreatiechalet voor geheel eigen gebruik

Een recreatiechalet is een plek waar u tot rust kunt komen en heerlijk kunt ontsnappen aan de drukte van uw dagelijks leven. Door te investeren in een mooi chalet heeft u een eigen plek waar u ten alle tijden kunt ontspannen in uw vrije tijd. Chalet Kopen gaat samen met u op zoek naar een geschikt chalet en een recreatiepark dat aansluit bij uw wensen. Vervolgens wordt de recreatiewoning geheel gebouwd en ingericht naar uw smaak. Tijdens dit proces wordt er onder andere rekening gehouden met de samenstelling van uw gezin om het chalet daarna kant-en-klaar af te leveren. 

AFM

Een chalet kopen als investering en vakantiewoning

Na de aanschaf van een chalet heeft u de keuze uit drie mogelijkheden:

  • Een chalet kopen als investering met 8% rendement per jaar
  • Een chalet kopen als belegging en voor privégebruik
  • Een chalet kopen voor eigen gebruik

Een chalet als investering

Wanneer u op zoek bent naar een aantrekkelijke belegging om een deel van uw vermogen te investeren is een chalet op een gerenommeerd recreatiepark een interessante optie. Wanneer u via Chalet Kopen een chalet aanschaft kunt u een rendement tot wel 8% per jaar verwachten. Daarnaast kunt u zelf twee weken per jaar gebruik maken van uw luxe chalet om heerlijk te ontspannen. De overige vijftig weken per jaar wordt het chalet door Chalet Kopen verhuurd. Al het werk aangaande de verhuur wordt u door ons uit handen genomen: van de administratie en het onderhoud tot het inchecken en uitchecken van de huurders.

Meer informatie over het kopen van een chalet of bungalow.

Wilt u meer informatie over het kopen van een chalet of bungalow als investering?

Bel +31 (0) 342 47 12 97 of stuur een e-mail naar info@chalet-kopen.com.