Chalet-Kopen.com

Vakantieparken voor uw chalet

Populaire recreatieparken op de Veluwe voor uw chalet

Het recreatiepark waar u uw chalet gaat plaatsen, speelt een belangrijk rol in het investeringsproces. Om de keuze voor u eenvoudiger te maken, hebben wij een aantal populaire parken op de Veluwe voor u geselecteerd.

Recreatiepark De Boshoek

Gevestigd in het hart van de Veluwe, luxe faciliteiten en diverse binnen- en buitenactiviteiten: recreatiepark de Boshoek heeft het allemaal. Het recreatiepark wordt beoordeeld met een 8,2 door bijna zeshonderd tevreden gasten. Tevens is het park door de ANWB beoordeeld met maar liefst vijf sterren, waardoor wij u kunnen verzekeren van een onvergetelijk verblijf.

Events op de Veluwe

Benieuwd wat voor dagje uit u kunt organiseren op de Veluwe? Bekijk de website van Events op de Veluwe en ontdek de invulling van uw dagje uit met familie, vrienden of als vrijgezellenfeest of bedrijfsfeestje!

Bekijk de plattegrond van Recreatiepark De Boshoek

Zo ziet u waar uw vakantiewoning staat

 
De Boshoek
 

Recreatiegebied de Veluwe

Ruige bossen, heidevelden en zandverstuivingen: de Veluwe heeft een zeer veelzijdig landschap waar u niet snel uitgekeken raakt. Daarnaast heeft de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa, waardoor het de perfecte locatie is om te recreëren.

Smakelijke streekproducten

De streekproducten uit de Veluwe zijn smaakvol en puur. Ontdek de heerlijke producten zelf in een van de pluktuinen waar u uw eigen lunch of maaltijd bij elkaar kunt verzamelen of neem een Veluwse wijn mee naar huis als cadeau of aandenken.

Cultureel genieten

Tijdens een vakantie op de Veluwe mag een bezoekje aan Paleis het Loo natuurlijk niet ontbreken.