Over Chalet Kopen

Chalet Kopen is een onderdeel van Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen. Dankzij onze 49 jaar ervaring hebben wij enorme expertise vergaard op het gebied van chaletbouw en recreatiewoningen. Wij zijn gespecialiseerd in het:

  • Beheren van chalets
  • Verhuren van recreatiewoningen
  • Bemiddelen tussen de verkoop van chalets

Gedurende het investerings- en verhuurproces communiceren wij duidelijk en transparant. Tevens bieden wij een gegarandeerd rendement van 5% per jaar bij volledige verhuur van uw recreatiewoning. Wanneer u besluit om een chalet aan te schaffen als belegging verzorgen wij de volgende diensten voor u:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte chalets
  • Beheer van uw chalet met onderhoud en administratie
  • Recreatieve beleggingsobjecten met gegarandeerde winst
  • De verhuur aan recreanten
  • Het volledige onderhoud en de administratie

Open Dag Chalet-kopen.com

Tijdens de Open Dag op 6 april 2019 gaan wij graag met jou in gesprek om de wensen te bespreken, de mogelijkheden door te nemen en uiteraard om de nieuwe chalets op het park te laten zien!

Ontdek de rendementsobjecten

Ga met een rondleiding het park verkennen, stel direct jouw vragen en krijg een van de fijne vakantiesfeer op Recreatiepark De Boshoek! Er is ruimte voor persoonlijke gesprekken om al jouw vragen beantwoord te krijgen. Ook kunnen wij je informeren over de financiering van een nieuw chalet, het rendement en de mogelijkheid voor eigen gebruik.

Schrijf je in voor de Open Dag

Geef op het inschrijfformulier aan dat je graag een rondleiding krijgt over het park, zodat wij alle nieuw geplaatste chalets kunnen laten zien en jou bij kunnen praten over alle mogelijkheden.

Schrijf je in voor de Open Dag!
 
Bezoek ons op de Second Home Beurs om uw tweede huis te realiseren!

Bezoek ons op de Second Home Beurs 2018

Van 8 t/m 10 maart 2019 staan wij op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Wij gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Download via de banner uw gratis ticket!