Chalet-Kopen.com
Recreatiechalet met rendementsmogelijkheden

De financiering van uw recreatiewoning

De keuze van de financiering verdient evenveel aandacht als de keuze van uw chalet. Beiden vraagt een bepaalde mate van expertise. Voor de aankoop van uw chalet heeft u bij ons de juiste keuze gemaakt. Voor de financiering daarvan werken wij samen met de financieringsspecialist voor de recreatiebranche; Finanplaza BV. Ook is dit in de praktijk een goede keuze gebleken.

Deze organisatie heeft voor de chaletbranche namelijk een uniek concept ontwikkelt onder de naam ‘ChaletDreams Concept’, waarmee de aanschaf niet alleen aantrekkelijk, maar ook verantwoord kan worden gerealiseerd. Binnen dit concept kunt u zelf bepalen of u uw investering in uw chalet wilt laten overnemen of dat u toch liever een deel van uw eigen spaargeld hieraan wilt besteden. Ook kunt u samen met de adviseurs van Finanplaza zelf de financieringsperiode afspreken. Daardoor kunt u dus ook zelf invloed uitoefenen op het vast te stellen maandbedrag.

Misschien heeft u ook nog wel aanvullende wensen met betrekking tot de inrichting of aankleding, binnen of buiten. Denk bijvoorbeeld aan een luxe / royaal terras, een tuin of een opberg- / fietsenberging etc. Al deze zaken mogen meegenomen worden in de berekening van totale investering die straks van u overgenomen zal worden, zodat u vanaf de eerste dag zorgeloos en optimaal kunt genieten van uw eigen bezit.

Even een korte samenvatting:

  • Uw recreatiechalet kan geheel of gedeeltelijk gefinancierd worden
  • Inbreng eigen middelen is niet noodzakelijk.
  • U bepaalt zelf financieringsperiode
  • U bepaalt ook in overleg zelf uw (vaste) maandbedrag
  • Boetevrij tussentijds geheel of gedeeltelijk aflossen is (afhankelijk van de gekozen leenvorm) standaard binnen dit concept
  • Inboedel, transport en aanleg tuin etc. kan worden meegenomen in de financiering.
  • U bent volledig eigenaar van uw bezit

Nieuwsgierig geworden. Klik dan hier voor het maken van uw eigen berekening.

Maak hieronder uw eigen berekening:

AFM