Chalet-Kopen.com
Recreatiechalet met rendementsmogelijkheden

Vakantiehuis Veluwe kopen

 
  • Nieuwe en tweedehands vakantiehuisjes
  • Kopen vanaf € 9.500
  • Privégebruik en als investering
  • Verhuurbemiddeling

Aanbod vakantiehuizen

Bij Chalet Kopen vindt u meer dan twintig vakantiewoningen: nieuwe huisjes en tweedehands chalets. Een vakantiehuis op de Veluwe kopen doet u bij ons daarom al vanaf € 9.500,-. We verkopen chalets voor eigen gebruik en als investering. Door een tweede woning te kopen en die door ons te laten verhuren verdient u uw investering snel terug. Bekijk ons aanbod en vind uw vakantiehuis om optimaal te genieten van de Veluwe.

Vakantiehuis voor privégebruik en als investering

Met een gegarandeerd rendement van minimaal 5% per jaar is een vakantiehuis op de Veluwe een slimme investering. De nieuwe vakantiewoningen op Reactiepark De Boshoek verhuurt u het gewenste aantal weken per jaar en de overige periode maakt u er zelf gebruik van. Op basis van de gewenste verhuurperiode kunnen we u een indicatie van uw mogelijke rendement geven. Daarnaast informeren we u ook graag over alle kosten bij het kopen van een chalet, zoals verzekeringen en kavels. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en vraag naar de mogelijkheden.

Vakantiewoning financieren

Om de investering in een recreatiewoning aantrekkelijker te maken, bieden we de mogelijkheid aan om de koop met uw eigen geld te realiseren of om de investering (gedeeltelijk) over te laten nemen. Maak uw berekening en ontdek hoeveel uw maandelijkse kosten zijn met een financiering.

Financiering chalet

Financier uw chalet of bungalow gedeeltelijk of geheel: eigen inbreng van middelen is niet noodzakelijk. Financieringsperiode en maandelijks bedrag in overleg.
Bereken uw kosten

Verhuurbemiddeling

Wilt u investeren in een tweede woning en deze het hele jaar door verhuren? Informeer dan naar de mogelijkheden van verhuurbemiddeling.
We regelen alles voor u: van onderhoud en de administratie tot check-ins en wisselingen van huurders.

Verhuurbemiddeling

Chalet of bungalow verhuren als investering: Chalet Kopen regelt de gehele verhuur van uw recreatiewoning Flexibel rendement bij volledige verhuur.
Verhuurbemiddeling

Vakantiehuis kopen voor eigen gebruik

Chalets die volledig voor eigen gebruik bedoeld zijn verkopen we in nieuwe varianten en als tweedehands. Met een recreatiewoning op de Veluwe als uitvalsbasis, is alle flora en fauna binnen handbereik. U heeft een eigen plek om optimaal te ontspannen en van de rust in de omgeving te genieten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van onze vakantiehuizen door te nemen. Op basis van uw wensen gaan we op zoek naar een geschikt tweedehands chalet of naar een nieuw huisje. We stemmen de woning volledig af op uw gezinssamenstelling, waarbij u zelf ook medezeggenschap heeft op de inrichting en de kavel. 

Ontdek de Veluwe

De vakantiehuizen die we te koop aanbieden liggen op Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen. Het park is volop in beweging en bevindt zich midden in de natuur. Het park heeft meer dan voldoende faciliteiten voor een complete vakantie, maar in de omgeving vindt u ook veel recreatiemogelijkheden. Verken de Veluwe bijvoorbeeld wandelend of ga fietsend op pad. Met veel nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het Kröller-Müller museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe of de Koningin Julianatoren in Apeldoorn, is de Veluwe een mooie vakantiebestemming voor stelletjes, gezinnen en families.

 

Contact opnemen

Heeft u vragen over een van onze vakantiewoningen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 034 - 247 1297 of via e-mailadres info@chalet-kopen.com.

Het vakantiepark verkennen met een rondleiding is ook mogelijk. Tijdens deze afspraak heeft u alle gelegenheid om uw vragen te stellen en de sfeer op de parken te proeven. We informeren u over de mogelijkheden van financiering, de rendementen en laten u graag de vakantiewoningen met eigen ogen zien.