Chalet-Kopen.com

Chalet of bungalow verhuren

Chalet of bungalow verhuren

Bij Chalet Kopen bieden we u ook de mogelijkheid om een chalet te kopen als investering, waardoor u ervoor kiest om uw chalet te verhuren. Uw chalet verhuren is mogelijk gedurende het hele jaar met een rendement dat kan oplopen tot wel 8% per jaar. Bovendien zorgen we er door onze verhuurbemiddeling voor dat u altijd gasten heeft en nemen we de volledige verhuur voor u uit handen: van het in- en uitchecken van de gasten tot de administratie. We zijn al ruim 50 jaar dé specialist in het bouwen van chalet voor verhuur of eigen gebruik, waardoor u bij ons profiteert van vele voordelen:

  • Rendement tot wel 8% op jaarbasis
  • Verhuurbemiddeling
  • Chalets te koop vanaf slechts € 9.500,-
  • Persoonlijk advies
  • Chalet van 4 tot 6 personen
  • Eigen gebruik én verhuur mogelijk

2023: wachtlijst nieuw chalet

Op Recreatiepark De Boshoek is momenteel geen kavel beschikbaar voor het plaatsen van een nieuw chalet. Laat u op de wachtlijst plaatsen, tot dat er een plek beschikbaar is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een bezichtiging plannen? Bekijk ons complete aanbod chalets of neem contact met ons op via 034 247 1297, vul ons contactformulier in of maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chalet verhuren rendement

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw chalet zowel privé te gebruiken als te verhuren, waardoor u ook zelf geniet van een vakantiehuis op de Veluwe. Het rendement dat u haalt uit uw investering in een van onze ruime chalets, is afhankelijk van het aantal maanden dat u uw chalet verhuurt. Uiteraard stijgt het rendement dat u haalt, naarmate u uw chalet langer verhuurt. Via ons online digitale portal geeft u eenvoudig aan welke maanden u uw chalet wilt verhuren. Tijdens deze huurperiode ontvangt u van ons ieder kwartaal een financieel overzicht. 

Meer informatie over chalet en bungalow verhuur

Onze service is erop gericht om de verhuur van uw recreatiewoning zo makkelijk en rendabel mogelijk te maken. Wanneer u ervoor kiest om een chalet of bungalow aan te schaffen als investering, dan neemt Chalet Kopen de volledige verhuur voor u uit handen. Wij gaan voor u aan de slag om het chalet bij verschillende aanbieders in het hoogste segment onder de aandacht te brengen.

Wij hebben samenwerkingen met onder andere:

Chalet verhuren belasting

Uw chalet verhuren is belastingtechnisch voordelig omdat u geen inkomstenbelasting betaalt over de inkomsten die u krijgt uit het verhuren van uw chalet. Dit is het geval wanneer u uw chalet regelmatig verhuurt, zonder er een ondernemingsactiviteit van te maken. Daarnaast betaalt u geen btw wanneer u uw chalet minder dan 140 dagen op jaarbasis verhuurt. Wanneer u ervoor kiest om uw chalet meer dan 140 dagen te verhuren, betaalt u 9% btw over de inkomsten. 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag over het verhuren van een vakantiewoning of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 034 247 1297 of stuur een mail naar info@chalet-kopen.com. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vakantiehuis Veluwe kopen

Een vakantiehuis op de Veluwe kopen voor privégebruik en als investering ✓Nieuwe en tweedehands chalets ✓Rendementen tot 8% per jaar ✓Verhuurbemiddeling