Chalet-Kopen.com

Modellen

Ontdek de rendementsobjecten

Ga met een rondleiding het park verkennen, stel direct jouw vragen en krijg een van de fijne vakantiesfeer op Recreatiepark De Boshoek! Er is ruimte voor persoonlijke gesprekken om al jouw vragen beantwoord te krijgen. Ook kunnen wij je informeren over de financiering van een nieuw chalet, het rendement en de mogelijkheid voor eigen gebruik.

2021: wachtlijst nieuw chalet

Op Recreatiepark De Boshoek is momenteel geen kavel beschikbaar voor het plaatsen van een nieuw chalet. Laat u op de wachtlijst plaatsen, tot dat er een plek beschikbaar is.

Meer informatie:

Chalet modellen

​Bij Chalet Kopen werken wij met drie verschillende chalet modellen die geschikt zijn voor vier tot zes personen. De drie verschillende type vakantiewoningen kunnen volledig afgestemd worden op uw wensen en eisen. Wanneer u uw wensen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met de bouw van het chalet van uw dromen. Chalet Kopen levert het chalet turnkey af, zodat uw chalet direct van alle gemakken is voorzien en direct in gebruik kan worden genomen.

 • Drie verschillende chalet modellen
 • De chalets worden kant-en-klaar afgeleverd
 • Nieuwe chalets kopen vanaf € 44.630,-
 • Ook occasion chalets

Vakantiehuis Veluwe kopen

Een vakantiehuis op de Veluwe kopen voor privégebruik en als investering ✓Nieuwe en tweedehands chalets ✓Rendementen tot 8% per jaar ✓Verhuurbemiddeling

De verschillende soorten chalets

Wij werken met drie standaard nieuwe chalets geschikt voor vier tot zes personen: de Veluwelodge, de Veluwelounge en de Woodlounge. Daarnaast verkopen wij ook occasionchalets tegen een interessante prijs.

4- of 6-persoons Veluwelodge

Veluwelodge: chalet met mogelijkheden

Vanaf € 48.465,- kunt u al de trotste eigenaar zijn van deze Veluwelodge! Geschikt voor vier of zes personen. Bevat drie kamers, waarvan twee slaapkamers. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Woonoppervlakte van 42 m2. Verkrijgbaar vanaf € 48.465,-. Rendement tot 8% per jaar
Meer over 4-persoons Veluwelodge
 

6-persoons Veluwelodge XL

Veluwelodge XL: sfeervol chalet

De Veluwelodge XL is een ruim chalet met een woonoppervlak van 44m2. Het chalet beschikt over 3 slaapkamers waarvan er 2 voorzien zijn van boxspring bedden en de 3e slaapkamer heeft een stapelbed. Standaard is het chalet voorzien van een gaskachel maar is optioneel uit te breiden met een Centrale verwarming of zelfs een warmtepomp met vloerverwarming. De keuken is optioneel te voorzien van een combimagnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie. Dit Chalet is uitermate geschikt voor verhuur met een interessant rendement. 

Dit chalet is nog nieuw te bouwen in samenwerking met onze fabriek. U dient zelf over een kavel te beschikken.

Wilt u meer informatie over het chalet of het rendement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 034 247 1297 of door te mailen naar info@chaletkopen.com.

Meer over 6-persoons Veluwelodge XL
 

6-persoons Veluwelounge

Veluwelounge: unieke uitstraling en luxe

Over de chalet Veluwelounge

Onze zespersoons Veluwelounge hoort bij een project waarbij klanten kiezen tussen volledige verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Natuurlijk is het ook mogelijk om geheel zelf gebruik te maken van het chalet op een van de beschikbare kavels.

Een chalet kopen als investering

Dit type chalet is een tastbare investering waar u een goed rendement aan overhoudt. Wanneer u een Veluwelounge chalet koopt, investeert u op een prachtig recreatiepark dat voorzien is van vijf sterren. In de periodes dat u zelf geen gebruikmaakt van het chalet, wordt dit professioneel verhuurd. De inkomsten uit de verhuur krijgt u ieder kwartaal uitbetaald. Kosten voor de verhuur, het onderhoud, de schoonmaak en de administratiekosten zijn al verrekend bij het uit te betalen bedrag. Door dit chalet te kopen, profiteert u van een mooi rendement waar u zelf geen omkijken naar heeft. Er zijn op dit vakantiepark ook mogelijkheden om te investeren zonder dat u zelf gebruikmaakt van het chalet.

Inrichting Veluwelounge chalet

De binnenruimte van de Veluwelounge bestaat uit tien meter bij 4,9 meter. Aan de voorzijde heeft het chalet een veranda van 2,5 meter bij 4,90 meter. Dit is de ideale plek om in de avonduren nog even heerlijk na te genieten van een mooie vakantiedag. Wanneer u binnenkomt, ziet u een royaal ingerichte woonkamer en een eethoek waarvandaan u naar buiten kunt kijken. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een koelvriescombinatie, een afzuigkap, een vaatwasser en een gasfornuis met vier pitten. De stijl van zowel de woonkamer als de keuken is volledig aan te passen naar uw smaak en wensen.

Verder beschikt het chalet over drie slaapkamers. Het gaat om een kinderslaapkamer die voorzien is van twee eenpersoons bedden en een ouderslaapkamer met een ruime boxspring. Verder is er boven de kamers een loft waar nog een bed staat van 140 centimeter breed. Tot slot is er een badkamer met een douche, een wastafel en toilet.

De prijs van dit chalet is inclusief:

 • Meubelpakket
 • Transport en plaatsing
 • Volledige inventaris
 • Aanleg van de tuin

De brutoprijs is inclusief btw vanaf € 83.000,-. De precieze prijs wordt berekend na belastingteruggave wanneer u besluit het chalet te verhuren. Het minimale rendement is 5%.

Dit chalet is nog nieuw te bouwen in samenwerking met onze fabriek. U dient zelf over een kavel te beschikken.

Neem voor meer informatie over het kopen van dit chalet gerust contact met ons op via 034 247 1297 of info@chaletkopen.com.

Meer over 6-persoons Veluwelounge
 

6-persoons Veluwevilla

Veluwevilla: bijzonder en luxe

Dit bijzondere chalet is verkrijgbaar vanaf € 65.000,-. Geschikt voor 6 personen, inclusief wandhaard voor binnen én buiten! Eventueel met schuifpui en veranda. Bevat 5 kamers, waarvan 3 slaapkamers. Complete badkamer met douche, wc en wastafel.
Meer over 6-persoons Veluwevilla
 

Occasions

De chalets die tweedehands worden aangeboden zijn allen goed onderhouden en verkeren in nette staat. Indien er zaken opgeknapt dienen te worden, wordt dit altijd vermeld. De tweedehands chalets kunnen enkel voor eigen gebruik worden gekocht.

Afspraak maken
 

4-persoons Voortse Villa

Dit nieuwste chalet in ons aanbod straalt luxe, comfort en sfeer uit! Met sfeerhaard (binnen en buiten) erg gezellig ingericht. Ruime opstelling met woonkamer, slaapkamers en L-keuken. Dit chalet kunt u aanschaffen vanaf € 107.000,-

 • Geschikt voor vier personen
 • Bevat vier kamers, waarvan twee slaapkamers
 • Ruime badkamer met douche, tafel en wastafel
 • Woonoppervlakte van 55 m2
 • Verkrijgbaar vanaf € 107.000,-
 • Rendement tot wel 8% per jaar
 • De Voortsevilla XL (6 personen) kost € 122.000,- en is 70m2

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken
 
Voortse villa luxe vakantiehuis via chalet-kopen.com op de veluwe

Koopprijs inclusief

De koopprijs van een nieuw chalet is inclusief onderstaande inventaris.

 • Boxspringbedden
 • Winterpakket
 • CV
 • Vaatwasser, combimagnetron en koel/vries combinatie
 • Luxe keuken
 • Schuifkastenwand in ouderslaapkamer

Stelposten

Om een indicatie te hebben van bijkomende kosten, ziet u hieronder de bijbehorende bedragen.

 • Tuinaanleg +/- € 7.000,-
 • Meubelpakket +/- € 5.000,-
  voor 6 persoons objecten +/- € 6.000,-
  Veluwevilla +/- € 7.000,-

Verplichte kosten

Onderstaande kosten zijn nodig om het kavel in perfecte staat op te leveren.

€ 2.950,-

 • Transport
 • Aansluiting
 • Kavelvoorbereiding

Optionele kosten

Geniet van extra's bij uw nieuwe recreatiewoning om een nog fijner verblijf te ervaren.

 • Sauna € 4.500,-
 • Overkapping € 3.250,-
  Bij Veluwelounge en Voortsevilla is al een overkapping aanwezig
 • Blokhut € 2.495,-

Meer informatie over de verschillende chalet modellen

Voor meer informatie over de verschillende typen chalets, een prijsindicatie of een afspraak kunt u contact opnemen via 0342-471297. U kunt ook contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Ik heb interesse in:

Deze chalet modellen spreken mij aan: