Chalet-Kopen.com

Chalet | Veluwevilla | Geel 37

 

Omschrijving

Op kavel Geel 37 hebben wij de Veluwevilla beschikbaar uitsluitend voor verhuur. De Boshoek biedt verschillende mogelijkheden om te genieten van een interessant rendement. 

Hoe werkt het precies.
Stelt u zich eens voor. Een tastbare investering met een goed rendement. U investeert op een 5 sterren recreatiepark. Per kwartaal ontvangt u de verhuurinkomsten minus de kosten van deze verhuur. U wordt volledig ontzien van onderhoud, schoonmaak en de hele administratieve rompslons. Een ideale mogelijkheid om uw geld toch te laten renderen! 

Wat meer over de Veluwevilla. 

De Veluwevilla is een ruim en modern chalet met een woonoppervlak van 52m2. Het chalet beschikt over 3 slaapkamers waarvan er 2 voorzien zijn van kwaliteitsvolle boxspring bedden en de 3e slaapkamer heeft een stapelbed. Standaard is dit chalet voorzien van een sfeervolle binnen- & buitenhaard. De woonkamer is robuust, landelijk en modern ingericht. Ook is het chalet voorzien van centrale verwarming. De keuken is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie. Het ultieme moderne vakantiegevoel!

De Veluwevilla op kavel Geel 37 is ook te huren in combinatie met de Veluwevilla's kavel Geel 36 en Geel 38 en de Finse Kota. Zo kunnen ook grote groepen gebruik maken van de Veluwevilla.

Het chalet valt onder het jaarplaatstarief: Zilver. De overige kosten kunt u terug vinden onder het tabblad "kosten".

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar2018
Woonoppervlakte52m2
Algemeen
Centrale verwarming
Winterisolatie
Boiler/Geiser
Veranda
Kachel
Dubbele beglazing
Binnen- buitenhaard
Finse grillkota
Laminaat
Woonkamer
tv-aansluiting
Apart toilet
Meubelpakket
Eethoek
Keuken
Wasbak
Combi-magnetron
Koelvriescombinatie
Vaatwasser
Sanitair
Douche
Wastafel met badkamermeubel
 

Vraagprijs

Totaal € 97.000,-Excl. BTW
 

Geïnteresseerd in deze woning?


Plan vrijblijvend een bezichtiging!