Chalet-Kopen.com

Vakantiewoning kopen

 • Vanaf € 9.500,-
 • Privégebruik en investering
 • Verhuurbemiddeling
 • Tot wel 8% rendement per jaar

Vakantiewoning kopen

Ontdek luxe, rust en vrijheid door een vakantiewoning te kopen. We beschikken over een breed aanbod aan vakantiehuizen die gevestigd zijn op de Veluwe, waardoor u vanuit heel Nederland snel bij uw tweede woning bent. Verder bieden we zowel vakantiehuizen aan voor privégebruik als voor de verhuur. Een tweede huis kopen ter investering behoort dus ook tot de mogelijkheden. U koopt bij ons al een eigen vakantiewoning vanaf € 9.500,-.

Vakantiehuis kopen Nederland

We beschikken over een ruim aanbod aan vakantiehuizen, recreatiewoningen en chalets in Nederland, waaronder op de Veluwe. Al onze vakantiewoningen zijn gelegen in een zeer natuurrijke omgeving, waardoor u heerlijk in rust kunt genieten van alle flora en fauna. Ontdek hier ons complete aanbod.

Vakantiewoning voor eigen gebruik

Niets is lekkerder dan tot rust komen in uw eigen vakantiewoning in de natuur. Door de centrale ligging van onze woningen bent u vanuit heel Nederland zeer snel op locatie. De uitgestrekte hei is bovendien bij uitstek de perfecte plek om uw kinderen te laten uitrazen. U kunt bij ons kiezen voor zowel een tweedehands als nieuwe vakantiewoning, die we geheel naar wens indelen. Een tweede huis kopen bij ons kent verschillende voordelen:

 • Centrale ligging
 • Natuurrijke omgeving
 • Nieuw en tweedehands
 • Vakantiegevoel in eigen land

Vakantiewoning verhuren

Naast een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik kunt u bij ons ook een woning kopen als investering. Dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende aanbieders, zorgen we dat uw vakantiewoning wordt verhuurd. Na aankoop stellen we uw tweede woning ter beschikking aan huurders via ons uitgebreide netwerk. Bovendien verzorgen we de administratie, check-ins en onderhoud, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Een vakantiewoning verhuren via ons kent verschillende voordelen:

 • Tot wel 8% rendement per jaar
 • Geheel verzorgd: van administratie tot onderhoud
 • Fiscaal voordelig

Nieuwe vakantiewoning kopen

Het is ook mogelijk om een geheel nieuwe vakantiewoning bij ons te kopen. Deze wordt volledig naar wens gebouwd, zodat hij perfect bij uw wensen en behoeften aansluit. Naast de indeling van de woning is het mogelijk om de kavel naar wens in te delen. Laat u alvast inspireren en neem een kijkje op een van onze locaties, zoals De Boshoek. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe vakantiewoning op een van onze recreatieparken op de Veluwe? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 034 247 1297 of stuur een e-mail naar info@chalet-kopen.com. We denken graag met u mee en informeren u over de mogelijkheden.

Tweedehands vakantiewoning kopen

Naast nieuwe vakantiewoningen bieden we tweedehands woningen aan die u uitsluitend kunt kopen voor eigen gebruik. Wilt u dus zelf geen gebruik maken van uw nieuwe vakantiewoning en een maximaal rendement uit uw investering halen? Dan kiest u voor een nieuwe vakantiewoning. Al onze tweedehands chalets worden goed onderhouden, waardoor ze in zeer nette staat verkeren. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tweedehands vakantiewoning? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten om de woning te bezichtigen.

Vakantiewoning rendement

Rendement is afhankelijk van het door u gewenste aantal weken dat u uw vakantiewoning wilt verhuren. Uiteraard geldt dat hoe meer weken u uw woning beschikbaar stelt voor verhuur, hoe hoger het rendement zal zijn. Zo geldt voor nieuwe vakantiewoningen dat u er zelf 2 weken in het jaar gebruik van kunt maken. De overige 50 weken stellen we uw woning beschikbaar voor huurders. U haalt binnen een jaar tot wel 8% rendement uit uw investering.

Meer informatie over het kopen van een vakantiehuis

Heeft u vragen over het kopen van een vakantiewoning of bent u benieuwd wat een tweede huis voor uw financiële situatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons via 034 247 1297 of stuur een e-mail naar info@chalet-kopen.com. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur en helpen u graag verder.