Chalet-Kopen.com

Tweedehands chalet kopen vanaf € 9.500,- - Chalet-kopen.com

  • Kopen voor privégebruik of als investering
  • Investeringen leveren tot 8% rendement per jaar op
  • Stenen en houten chalets te koop

Aanbod tweedehands vakantiechalets

Tweedehands chalets koopt u bij ons al vanaf € 9.500,-. De vakantiehuisjes zijn te koop voor 4 of meer personen, met een eigen staanplaats en verschillende kaveloppervlakten. De stacaravans en chalets zijn daardoor geschikt voor eigen gebruik en als investering. Door uw gekochte chalet door ons te laten verhuren verdient u de investering snel terug.

Alle chalets bekijken

Chalet kopen voor eigen gebruik en als investering

Uw spaargeld beleggen in een vakantiewoning is een verstandige keuze: u ontvangt gegarandeerd minimaal 5% rendement per jaar. Het rendement zal afhankelijk zijn van de periode waarin u zelf vakantie wilt vieren in de chalet en hoeveel maanden per jaar u het huisje wilt verhuren. Op basis van de gewenste verhuurperiode geven we u een indicatie van uw mogelijke rendement. Neem contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummer 034 247 1297 of maak een afspraak. Tijdens een afspraak laten we u graag de tweedehands chalets zien die te koop zijn.

Verhuurbemiddeling

We hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van chaletverkoop en verhuurbemiddeling, waardoor we een uitgebreid netwerk aan potentiële huurders hebben opgebouwd. De vraag naar chalets met een eigen staanplaats op een vakantiepark op de Veluwe blijkt elk jaar weer groot. Uw chalet zal dus (vrijwel) het gehele jaar verhuurd worden. Daarnaast nemen we hierbij onder meer ook het onderhoud, de administratie en de zorgen van huurderswisselingen uit handen.

Vakantiehuis Veluwe kopen

Een vakantiehuis op de Veluwe kopen voor privégebruik en als investering ✓Nieuwe en tweedehands chalets ✓Rendementen tot 8% per jaar ✓Verhuurbemiddeling

Chalets voor privégebruik

Een tweedehands chalet kopen voor eigen gebruik is ook mogelijk. Met een vakantiehuisje op een van de vakantieparken aan de rand van de Veluwe ontsnapt u aan de drukte van de dag. Hier komt u helemaal tot rust en geniet u van het groen in de omgeving. We verkopen ook nieuwe chalets voor privégebruik. Deze huisjes zijn helemaal naar wens in te richten. We hebben drie chaletmodellen op onze parken staan die we kant-en-klaar afleveren, met het interieur dat past bij uw gezinssamenstelling.

Chaletmodellen bekijken

Verhuurbemiddeling

Chalet of bungalow verhuren als investering: Chalet Kopen regelt de gehele verhuur van uw recreatiewoning Flexibel rendement bij volledige verhuur.

Investeren in een chalet

Het rendement op investeringen in vakantiewoningen maakt het interessant om erin te beleggen. Daarnaast zijn beleggingen nu extra aantrekkelijk vanwege de lage spaarrente. Een tweedehands chalet kopen is daarom een goede investering. We garanderen u namelijk een rendement van minimaal 5% per jaar, dat wel op kan lopen tot 8% per jaar. De inkomsten uit de verhuur vallen in box 3, waardoor investeren in een tweedehands chalet ook fiscaal aantrekkelijk is.

Rendement

Chalet financieren

We werken samen met de financieringsspecialist in de recreatiebranche: Finanplaza. Zij maken het mogelijk om een tweedehands chalet of stacaravan te kopen zonder eigen geld. Finanplaza kan de investering namelijk gedeeltelijk of compleet overnemen. U spreekt een financieringsperiode af, waarna u maandelijks een bepaald bedrag van de financiering aflost. Het is dus te vergelijken met de hypotheek op een koopwoning. Bereken uw maandelijkse kosten als u een chalet laat financieren via deze link.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze tweedehands chalets of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 034 247 1297 of via e-mailadres info@chalet-kopen.com.

Een afspraak maken om de chalets op onze parken te bezichtigen kan uiteraard ook. Tijdens een afspraak vertellen we u graag alles over de kosten, rendementen, mogelijkheden van financiering en verhuur. Klik op onderstaande button en vul het afspraakformulier in. Na ontvangst van uw bericht nemen we zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.