Open Dag Chalet-kopen.com

Heb je interesse in het kopen van een rendementsobject of een recreatiechalet als investering voor een 2e huis waar je zelf vakantie in kunt vieren op Recreatiepark De Boshoek? Tijdens de Open Dag op 6 april 2019 gaan wij graag met jou in gesprek om de wensen te bespreken, de mogelijkheden door te nemen en uiteraard om de nieuwe chalets op het park te laten zien!

Ontdek de rendementsobjecten

Ga met een rondleiding het park verkennen, stel direct jouw vragen en krijg een van de fijne vakantiesfeer op Recreatiepark De Boshoek! Er is ruimte voor persoonlijke gesprekken om al jouw vragen beantwoord te krijgen. Ook kunnen wij je informeren over de financiering van een nieuw chalet, het rendement en de mogelijkheid voor eigen gebruik.

Schrijf je in voor de Open Dag

Geef op het inschrijfformulier aan dat je graag een rondleiding krijgt over het park, zodat wij alle nieuw geplaatste chalets kunnen laten zien en jou bij kunnen praten over alle mogelijkheden.

Schrijf je in voor de Open Dag!

Chalet modellen

​Bij Chalet Kopen werken wij met drie verschillende chalet modellen die geschikt zijn voor vier tot zes personen. De drie verschillende type vakantiewoningen kunnen volledig afgestemd worden op uw wensen en eisen. Wanneer u uw wensen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met de bouw van het chalet van uw dromen. Chalet Kopen levert het chalet turnkey af, zodat uw chalet direct van alle gemakken is voorzien en direct in gebruik kan worden genomen.

 • Drie verschillende chalet modellen
 • De chalets worden kant-en-klaar afgeleverd
 • Nieuwe chalets kopen vanaf € 44.630,-
 • Ook occasion chalets

De verschillende soorten chalets

Wij werken met drie standaard nieuwe chalets geschikt voor vier tot zes personen: de Veluwelodge, de Veluwelounge en de Woodlounge. Daarnaast verkopen wij ook occasionchalets tegen een interessante prijs.

Chalet | Veluwelodge

Over dit chalet

We hebben Veluwelodge chalets beschikbaar op diverse kavels. Deze chalets zijn niet alleen ideaal voor eigen gebruik, maar ook voor verhuur wanneer u er zelf geen gebruik van maakt. Op de Boshoek zijn verschillende mogelijkheden om te profiteren van een interessant rendement.

De werking van de investering

Wanneer u dit chalet koopt, heeft u een tastbare investering met een goed rendement op een 5-sterren recreatiepark. Natuurlijk is het mogelijk om zelf gebruik te maken van de Veluwelodge en wanneer u er niet bent, wordt deze professioneel verhuurd. Per kwartaal krijgt u de verhuurinkomsten uitbetaald, minus de kosten van de verhuur. Denk daarbij aan het onderhoud, de schoonmaak en de administratie. Deze zaken nemen we u volledig uit handen, waardoor dit de ideale manier is om uw geld te laten renderen. Het is eveneens mogelijk om te investeren zonder dat u zelf gebruikmaakt van het chalet, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Over de Veluwelodge

De Veluwelodge is een modern ingericht chalet dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. Door het royale oppervlakte en de optimale indeling is dit chalet het ideale verblijf voor een vakantie. Het chalet beschikt over twee slaapkamers: de ene slaapkamer is voorzien van een bed van 1.60 meter breed en een brede wand met schuifkasten. De andere slaapkamer is vooral bedoeld voor kinderen en is voorzien van twee eenpersoonsbedden met legkasten. Verder is er een ruime keuken met een koelvries combinatie, een combimagnetron, een gasfornuis met vier pitten en een wasemkap.

De woonkamer van het chalet is ingericht als plek om te ontspannen. De prachtige vinylvloer met houtstructuur draagt bij aan de rustige sfeer en door de schuifpui loopt u direct het terras op. Dit is altijd op het zuiden ingericht zodat u volop geniet van de zon. Vanzelfsprekend is de inrichting ook aan te passen naar uw wensen.

De genoemde prijs is inclusief:

 • Plaatsing en aansluiting
 • Meubelpakket
 • Terrasaanleg
 • Volledige inventaris

De prijs berekenen we na de belastingteruggave die van toepassing is als u het chalet verhuurt. De nettoprijs bedraagt € 54.000,-.

Wilt u meer informatie over het chalet of het rendement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 034 247 1297 of door te mailen naar info@chaletkopen.com.

Meer over 4-persoons Veluwelodge
 

Vanaf € 48.465 kunt u al de trotste eigenaar zijn van chalet de Veluwelodge.

 • Geschikt voor vier personen
 • Bevat drie kamers, waarvan twee slaapkamers
 • Badkamer met douche, toilet en wastafel
 • Woonoppervlakte van 42 m2
 • Verkrijgbaar vanaf € 48.465,-
 • Rendement tot 8% per jaar

Chalet Veluwelodge XL

De Veluwelodge XL is een ruim chalet met een woonoppervlak van 44m2. Het chalet beschikt over 3 slaapkamers waarvan er 2 voorzien zijn van boxspring bedden en de 3e slaapkamer heeft een stapelbed. Standaard is het chalet voorzien van een gaskachel maar is optioneel uit te breiden met een Centrale verwarming of zelfs een warmtepomp met vloerverwarming. De keuken is optioneel te voorzien van een combimagnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie. Dit Chalet is uitermate geschikt voor verhuur met een interessant rendement. 

Indien u kiest voor verhuur van dit chalet kunt u de BTW terugvorderen. Dit maakt de verhuur van uw chalet zeer interessant en rendabel. Neem contact op voor de voorwaarden.

Wilt u meer informatie over het chalet of het rendement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 034 247 1297 of door te mailen naar info@chaletkopen.com.

Meer over 6-persoons Veluwelodge XL
 

De Veluwelodge XL is te koop vanaf € 56.515.

 • Geschikt voor zes personen
 • Bevat vier kamers, waarvan drie slaapkamers
 • Ruime badkamer met douche, tafel en wastafel
 • Woonoppervlakte van 46 m2
 • Verkrijgbaar vanaf € 56.515,-
 • Rendement tot wel 8% per jaar

Chalet | Veluwelounge

Over de chalet Veluwelounge

Onze zespersoons Veluwelounge hoort bij een project waarbij klanten kiezen tussen volledige verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Natuurlijk is het ook mogelijk om geheel zelf gebruik te maken van het chalet op een van de beschikbare kavels.

Een chalet kopen als investering

Dit type chalet is een tastbare investering waar u een goed rendement aan overhoudt. Wanneer u een Veluwelounge chalet koopt, investeert u op een prachtig recreatiepark dat voorzien is van vijf sterren. In de periodes dat u zelf geen gebruikmaakt van het chalet, wordt dit professioneel verhuurd. De inkomsten uit de verhuur krijgt u ieder kwartaal uitbetaald. Kosten voor de verhuur, het onderhoud, de schoonmaak en de administratiekosten zijn al verrekend bij het uit te betalen bedrag. Door dit chalet te kopen, profiteert u van een mooi rendement waar u zelf geen omkijken naar heeft. Er zijn op dit vakantiepark ook mogelijkheden om te investeren zonder dat u zelf gebruikmaakt van het chalet.

Inrichting Veluwelounge chalet

De binnenruimte van de Veluwelounge bestaat uit tien meter bij 4,9 meter. Aan de voorzijde heeft het chalet een veranda van 2,5 meter bij 4,90 meter. Dit is de ideale plek om in de avonduren nog even heerlijk na te genieten van een mooie vakantiedag. Wanneer u binnenkomt, ziet u een royaal ingerichte woonkamer en een eethoek waarvandaan u naar buiten kunt kijken. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een koelvriescombinatie, een afzuigkap, een vaatwasser en een gasfornuis met vier pitten. De stijl van zowel de woonkamer als de keuken is volledig aan te passen naar uw smaak en wensen.

Verder beschikt het chalet over drie slaapkamers. Het gaat om een kinderslaapkamer die voorzien is van twee eenpersoons bedden en een ouderslaapkamer met een ruime boxspring. Verder is er boven de kamers een loft waar nog een bed staat van 140 centimeter breed. Tot slot is er een badkamer met een douche, een wastafel en toilet.

De prijs van dit chalet is inclusief:

 • Meubelpakket
 • Transport en plaatsing
 • Volledige inventaris
 • Aanleg van de tuin

De brutoprijs is inclusief btw € 89.000,-. De precieze prijs wordt berekend na belastingteruggave wanneer u besluit het chalet te verhuren. Het minimale rendement is 5%.

Neem voor meer informatie over het kopen van dit chalet gerust contact met ons op via 034 247 1297 of info@chaletkopen.com.

Meer over 6-persoons Veluwelounge
 

De luxe lounge is verkrijgbaar vanaf € 69.000,-.

 • Geschikt voor zes personen, incl overkapping
 • Bevat vier kamers, waarvan twee slaapkamers en loft
 • Ruime badkamer met douche, toilet en wastafel
 • Beschikbaar vanaf € 69.000,-
 • Woonoppervlakte van 47 m2
 • Rendement tot 8% per jaar

Voortse Villa 4 personen

Dit chalet straalt luxe, comfort en sfeer uit! Met sfeerhaard (binnen en buiten) erg gezellig ingericht. Ruime opstelling met woonkamer, slaapkamers en L-keuken. Dit chalet kunt u aanschaffen vanaf € 107.000,-

 • Geschikt voor vier personen
 • Bevat vier kamers, waarvan twee slaapkamers
 • Ruime badkamer met douche, tafel en wastafel
 • Woonoppervlakte van 55 m2
 • Verkrijgbaar vanaf € 107.000,-
 • Rendement tot wel 8% per jaar
 • De Voortsevilla XL (6 personen) kost € 122.000,- en is 70m2
Afspraak maken
 
Voortse villa luxe vakantiehuis via chalet-kopen.com op de veluwe
Voortse villa luxe vakantiehuis via chalet-kopen.com op de veluwe

Occasion Chalets

Een occasionchalet is al verkrijgbaar vanaf € 9.500. De chalets die tweedehands worden aangeboden zijn allen goed onderhouden en verkeren in nette staat. Indien er zaken opgeknapt dienen te worden, wordt dit altijd vermeld. De tweedehands chalets kunnen enkel voor eigen gebruik worden gekocht.

Afspraak maken

Meer informatie over de verschillende chalet modellen

Voor meer informatie over de verschillende typen chalets, een prijsindicatie of een afspraak kunt u contact opnemen via 0342-471297. U kunt ook contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Ik heb interesse in: