Chalet-Kopen.com

Bungalow te koop

 
  • Te koop vanaf € 9.500
  • Voor eigen gebruik en verhuur
  • Inclusief verhuurbemiddeling
  • Ttweedehands bungalows

We beschikken over een ruim en divers aanbod bungalows die te koop staan voor zowel privégebruik als ter investering. Alle bungalows zijn gevestigd op Vakantiepark Sallandshoeve, gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. U vindt bij ons tweedehands bungalows die u al koopt vanaf slechts € 9.500,-. Een bungalow fungeert als tweede huis, waardoor u het hele jaar door geniet van vakantiegevoel in eigen land. Kiest u ervoor om uw bungalow te verhuren? Dan profiteert u van een rendement tot wel 8% op jaarbasis. Door onze huurbemiddeling hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van uw bungalow. Ontdek de luxe van een eigen bungalow en maak direct een afspraak met een van onze deskundigen.

Bungalow kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een bungalow voor eigen gebruik of als investering? Uiteraard bieden we u de mogelijkheid om onze bungalows te bezichtigen en het vakantiepark te verkennen. We voorzien u graag van persoonlijk advies en geven u een rondleiding over het hele park. Tijdens de rondleiding bent u in de gelegenheid om vragen te stellen en ervaart u de rust en luxe van een bungalow aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. We bieden verschillende modellen bungalows aan, waardoor we beschikken over de perfecte vakantiewoning voor zowel kleine als grote gezinnen. Zo vindt u bij ons bungalows voor zowel 4 als 6 personen die u geheel naar wens indeelt en voorziet van al uw wensen. Niet alleen de indeling van de bungalow bepaalt u zelf, ook heeft u inspraak in de indeling van de kavel. Maak voor een bezichtiging direct een afspraak met een van onze professionals of neem contact met ons op via 034 247 1297 of stuur een e-mail naar info@chalet-kopen.com.

  • Rendement tot wel 8% per jaar
  • Verhuurbemiddeling
  • Inclusief administratie en onderhoud
  • Combinatie van privégebruik en verhuur mogelijk

Bungalow verhuren

Wanneer u een eigen bungalow koopt, heeft u de keuze om de bungalow te verhuren, zelf te gebruiken of een combinatie van beiden. Dankzij onze samenwerking met een groot aantal aanbieders, verzorgen we de verhuurbemiddeling en bent u verzekerd van voldoende huurders. Een eigen bungalow is een goede investering, waarbij het rendement kan oplopen tot wel 8% op jaarbasis. Daarnaast leveren we volledige service: de administratie, het in- en uitchecken van gasten en alle onderhoud. Stel uw bungalow beschikbaar voor verhuur en profiteer van vele voordelen:

Bungalow prijs

Tussen ons complete aanbod vindt u al bungalows vanaf slechts € 9.500,-, waarmee u geniet van een eigen vakantiewoning op de Sallandse Heuvelrug. Naast de koopsom zijn er nog andere kosten verbonden aan het kopen van een bungalow, zoals het jaarplaatstarief, verzekeringen en energiekosten. De totale kosten van uw bungalow zijn onder andere afhankelijk van de grootte van uw kavel, een eventuele 2e auto, de opstalverzekering, eventuele huisdieren en aanvullende verzekeringen.

Rendement van uw bungalow

Het rendement dat u haalt uit het verhuren van uw bungalow is afhankelijk van het aantal maanden dat u uw bungalow beschikbaar stelt aan gasten: hoe meer maanden, hoe hoger het rendement zal zijn. U geeft zelf zeer eenvoudig via de receptie of ons online portal aan welke periode u zelf gebruikmaakt van uw bungalow. In deze periode verhuren we uw bungalow uiteraard niet. In de periode dat we uw bungalow verhuren, ontvangt u ieder kwartaal een overzicht van het aantal reserveringen, huuropbrengsten, exploitatiekosten, energieverbruik en nog veel meer. Zo houdt u te allen tijde inzicht in de gang van zaken.

Tweedehands bungalow te koop

We hebben verschillende tweedehands bungalows te koop die uitstekend zijn onderhouden en dienen als goede investering gezien de relatief lage koopsom. Ook onze tweedehands bungalows zijn gelegen in een zeer natuurlijke omgeving, waardoor u samen met uw gezin geniet van alle flora en fauna. Ook bij de verhuur van onze tweedehands bungalows geldt dat u profiteert van een rendement tot wel 8% per jaar.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze bungalows of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze deskundigen via 034 247 1297 of stuur een e-mail naar info@chalet-kopen.com. Ook wanneer u een van onze bungalows op het oog heeft, maakt u eenvoudig direct een afspraak voor een bezichtiging en rondleiding.